Sunday, 15 February 2009

Benda buat dkt rmh lgkn dikenang :))

Ptg Jumaat last week g jln2 kt Queen St. Ada 'org' tu ajak g shopping kt Smith+Caughey's. Tpt ni ala2 mcm Isetan la kt Msia. Kalu dia sale, mmg ramai org la sbb sale dia mmg best (ala2 kedai mahal le ni). Byk mende yg menarik utk dibeli kalu sale ni, tp kalu ade $ mmg la lg best huhuhuhuhu....

So ape je yg doNuT dpt beli kt situ? Hehehehe...coklat Beryl's! Ni coklat Msia yg kilangnye dkt je dgn rmh kt Seri Kembangan dulu. Time dolu2 tiap2 hari lalu nk g keje smbil tgk jam coklat kt dpn kilang tu hehehehe.....


Ni beli utk supply ketika lapo :))


Rega kt sini, $2.50


Ni la peta kilang coklat tu. Rmh ktaorg dulu kt sini le...

2 comments:

suezety said...

nanti u balik sini kiter gi beli byk2 tau...

chefadh said...

choc beryl's!! i like..mana aku nak carik kat sini ekk..aku rasa masa kat msia ko jugak la yg introduce coklat tu kat aku..heheh..mmg setia ko nih..